MAGDA KEJÍKOVÁ
Manažerka restaurace
Magda vystudovala francouzštinu a při stáži na azurovém pobřeží se dostala do provozu velké plážové restaurace, nechala se strhnout atmosférou, vůní a chutí francouzské gastronomie a dalších osm let ji žila, jedla a pila. Skvělé jídlo, čilý ruch a denní výzvy v Grand Kitchen Vlněna jí jako deja vu připomínají Francii. Kromě zodpovědnosti za chod provozu si nejvíce užívá kreativní práci a v restauraci se podílí na tvorbě menu, vymýšlí sezónní drinky.
Magdin tip na top chod? Carpacio z tuňáka
PAVEL LAZAR
šéfkuchař
Pavel si sice rondon po práci svléká, ale šéfkuchaře si v sobě nosí ve dne v noci. Jede desítky hodin, aby povečeřel ve vyhlášené restauraci na pobřeží. Kudy chodí, tudy sbírá inspiraci na recepty a s pokorou se učí od kolegů z oboru. V restauraci GKV s výdejním pultem dlouhým „půl kilometru“ a otevřenou kuchyní je každý pohyb součástí skupinové práce. Pavel řídí tým kuchařů tak precizně, jako dirigent vede orchestr k velkému Finále.
Pavlův tip na top chod? Každý den je něco top.